• van Ham Chocolaterie van Ham Chocolaterie

Naast onze groothandelsfunctie hebben wij een eigen productiebedrijf waar bonbons en chocoladewerken worden vervaardigd. Een combinatie van vakmanschap, moderne machines en creativiteit zorgen voor een exclusief en onderscheidend assortiment. Onze kracht ligt naast een sterk gevarieerd aanbod reguliere producten in het uitgebreide assortiment voor alle seizoenen.

In 2010 hebben wij een compleet nieuwe productiefaciliteit in gebruik genomen en is ons volledige machinepark vernieuwd. Wij werken continue aan kwaliteit en verbetering van onze producten en organisatie en zijn uiteraard HACCP gecertificeerd. Om zeker te zijn van een duurzame cacaoteelt kopen wij onze chocolades onder het Quality Partner Program van Callebaut .

De verkoop van onze eigen productie verloopt via de groothandel onder de merknaam 'van Ham Chocolaterie' voor het ambachtelijke kanaal, voor afnemers in andere doelgroepen hebben wij het concept en  merknaam Choc' & Croc' ontwikkeld. Om nieuwe producten te kunnen testen en contact te behouden met de consument is bij onze vestiging een pilotstore gevestigd. Hier verkopen wij ons totale assortiment aangevuld met nieuwe ideeën en verpakkingen. Na een uitvoerige testperiode worden geschikte producten opgenomen in het basisassortiment en zo beschikbaar voor alle afnemers. Inmiddels exporteren wij onze producten naar meerdere landen zodat onze chocolade ook daar via gespecialiseerde groothandels verkrijgbaar is.

 Neem contact met ons op als u interesse heeft in een van onze producten.