• over Van Ham over Van Ham

Wij stellen ons ten doel om onze relaties een onderscheidend en kwalitatief hoogstaand assortiment te bieden waarmee exclusiviteit gewaarborgd is. Binnen onze visie passen ambachtelijke producten die een duidelijke meerwaarde hebben binnen het assortiment van onze afnemers. Exclusieve importen en distributie of eigen productontwikkeling in samenspraak met de leverancier zorgen voor het onderscheid ten opzichte van de andere aanbieders. Om hierin nog specifiekere dienstverlening te kunnen bieden hebben wij een eigen inpakafdeling opgericht waar exclusief of zelfs op klantvraag wordt verpakt. Dit biedt u de mogelijkheid u te onderscheiden van uw concurrenten. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende contacten met vele producenten in binnen- en buitenland blijven wij in staat continue te innoveren en vernieuwen binnen ons assortiment.

Binnen onze organisatie hechten wij veel waarde aan het persoonlijke aspect. Onze eigen vertegenwoordigers en accountmanagers bezoeken u naar wens regelmatig en houden u zo op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Uw gewaardeerde orders kunnen via onze vertegenwoordigers, eigen verkoopbinnendienst, per fax of via onze webshop worden geplaatst. Met de grootste zorg wordt uw order klaargezet in onze magazijnen en via onze eigen bezorgdienst met gecombineerd transport aangeleverd. Dit betekent één levering voor zowel geconditioneerd als diepvriestransport. Onze vaste chauffeurs zijn goed op de hoogte van de kwetsbaarheid en opslagvoorwaarden van de diverse productgroepen.  Door een uitgebreide en nog steeds groeiende klantenkring zijn wij in staat om in geheel Nederland op deze manier te bezorgen. Uiteraard is onze groothandel ISO 22000 gecertificeerd en onze chocolaterie heeft het FSSC 22000 certificaat.

Kortom persoonlijk contact en het bouwen aan een langdurige relatie staat bij ons hoog in het vaandel! Ons doel is om met u partnerschap op te bouwen dat u extra omzet en marge brengt met producten die passen binnen uw winkelvisie.
Neem contact met ons op als u interesse heeft in een van onze producten, wij komen graag langs voor een uitgebreide presentatie.